Ontdek Londen - Richmond Park

Mocht je de natuur op willen zoeken nabij het stadscentrum van Londen, dan is Richmond Park absoluut een plek waar je tot rust kan komen. Het is vooral populair bij gezinnen en je hebt er een prachtig uitzicht op de rivier de Theems. Anna laat speciale plekjes zien van Richmond die je de hectiek van de stad even doen vergeten.

Voeg deze video dan aan je site toe:

Anna: "Hallo en welkom bij een nieuw hoofdstuk van Inside Expedia over het leven in Londen. Vandaag zijn we in Richmond, op 30 minuten ten zuidwesten van Londen, in het grootste stadspark van Europa."

de koopman: "Dit was vroeger een industriehaven, waar bijvoorbeeld kool, hout, goederen en ijs werden verhandeld. De East End heeft best wel een aparte cultuur en ook een jeugdcultuur. De mensen zijn hier heel artistiek aangelegd en overleven met weinig financiële middelen. Iedereen kijkt voor elkaar uit en de mensen zijn ook vriendelijker wanneer je op het water woont. Misschien werkt het water heel kalmerend, ik weet het niet, maar de mensen lijken me een hele hoop gelukkiger en socialer."

Anna: "Wat een prachtig uitzicht op de Thames, toch?"

de bewoners: "Dit is een drijvend kapsalon. Het is ook m’n thuis waar ik tegelijk woon en werk. Het drijvende salon is net dat, een kapsalon op een boot. Op elke gracht waar ik ben geweest vind je geweldige communities, maar in Londen heb je meer diversiteit onder de handelaars die werken van op hun boot: cake- en boekwinkeltjes, kledingwinkels, kapsalons, ... het is allemaal zo levendig en, weet je, er duiken nu meer en meer winkeltjes op wat altijd enorm leuk is, zodat dit alles gewoon kan blijven bestaan."

Anna: "We hebben in dit grote park net enkele herten gevonden! Wij blijven nog even in hun gezelschap, bedankt en tot de volgende keer!"