Ontdek Londen - Regent's Canal

Deze video laat het tweede deel van de video-serie "Inside Expedia zien. Medewerkeds van Expedia delen hun tips en geheimen en we starten in Londen. Deze video toont het favoriete onderdeel van Felix in Londen - Regents Canal, een rustige woonwijk, voornamelijk in Noord-Londen. Terwijl we een tocht langs het kanaal maken, laten we zien wat er zoal te doen is.

Voeg deze video dan aan je site toe:

Felix: "Hallo en welkom bij ons tweede deel uit de inside.expedia reeks - live vanuit Londen. Vandaag lopen we samen langs Regents Canal, één van de weinige stille plekjes in Londen en de toegangspoort naar de Londense grachten."

Caféboot: "Dit was vroeger een industriehaven, waar bijvoorbeeld kool, hout, goederen en ijs werden verhandeld. De East End heeft best wel een aparte cultuur en ook een jeugdcultuur. De mensen zijn hier heel artistiek aangelegd en overleven met weinig financiële middelen. Iedereen kijkt voor elkaar uit en de mensen zijn ook vriendelijker wanneer je op het water woont. Misschien werkt het water heel kalmerend, ik weet het niet, maar de mensen lijken me een hele hoop gelukkiger en socialer."

Hairstylist: "Dit is een drijvend kapsalon. Het is ook m’n thuis waar ik tegelijk woon en werk. Het drijvende salon is net dat, een kapsalon op een boot. Op elke gracht waar ik ben geweest vind je geweldige communities, maar in Londen heb je meer diversiteit onder de handelaars die werken van op hun boot: cake- en boekwinkeltjes, kledingwinkels, kapsalons, ... het is allemaal zo levendig en, weet je, er duiken nu meer en meer winkeltjes op wat altijd enorm leuk is, zodat dit alles gewoon kan blijven bestaan."

Felix: "Dat is alles voor vandaag - live vanuit Regent's Canal in London. Volgende week zijn we er terug. Cheers en Bye Bye."