Ontdek Londen - Hampstead Heath

Londen is niet alleen een stad met smalle en drukke straten, waar de cabs en rode bussen rondrijden. Londen heeft nog een kant, waar het groen is en de natuur je tegemoet komt. Jose van het Expedia team laat in dit filmpje het grootste stadspark van de Britse metropool zien, namelijk het Hampstead Health. Dit park heeft een spectaculair uitzicht over Londen waar je de drukte van de stad even vergeet.

Voeg deze video dan aan je site toe:

Jose: "Hallo en welkom bij een nieuwe aflevering van Inside Expedia. Deze keer vanuit Hampstead, een van de meest elegante buurten van Londen en de thuisbasis van Hampstead Heath, een van de grootste parken  van Londen met het beste uitzicht over de stad."

de Vader: "We komen hier bijna elke week. Er bevinden zich veel prachtige parken in dit deel van Londen maar dit park is zo mooi en speciaal omdat je je echt in de natuur bevindt. Er is een bosrijk deel waar kinderen op avontuur kunnen gaan en in de bomen kunnen klimmen. Het is gewoon een geweldige plek. We zijn vandaag ook beneden aan de heuvel geweest. Daar heb je een prachtig zwembad en je kunt er in de vijvers zwemmen. Het is een geweldige ervaring om daarin te zwemmen, zeker als je alleen gewend bent om in een zwembad te zwemmen. Hampstead is een ongelooflijk mooie plek. Het is de plek waar veel van de literaire historie van Londen tot stand is gekomen en waar dichters en schrijvers inspiratie hebben opgedaan. Het is een plek met karakter."

Jose: "Nu is het tijd voor een picknick. Ga je mee?"

de Pub Landlady: "De pub bestaat al meer dan 300 jaar. We zijn trots op haar historie. We hebben zelfs King William en zijn vrouw Adelaide in de pub gehad. Ik denk dat Hampstead een van de veiligste buurten van Londen is. Er worden hier vaak films opgenomen en er heerst een gevoel van zekerheid en veiligheid. Dit maakt Hampstead een aangename buurt om te wonen. De buurt ligt dicht bij het centrum van de stad en bij West End, dus het is de ideale plek om te wonen. Het voelt alsof je in een dorp woont."

Jose: "Ons avontuur eindigt in deze prachtige pergola. Bedankt en tot volgende week."