Ontdek Londen - Hackney City Farm

Midden in Londen bevindt zich Hackney City Farm. Andrea laat zien dat het mogelijk is in contact te komen met dieren van de boerderij, ook wanneer je in de stad woont of verblijft. Voor kinderen is het een perfecte manier om te zien waar ons voedsel vandaan komt en om te knuffelen met de ezels, schapen of kippen die er rond lopen. In het weekend worden er vaak cursussen gegeven over het milieu dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen voor jong en oud.

Voeg deze video dan aan je site toe:

Andrea: "Hallo en welkom bij een nieuw hoofdstuk van Over Expedia, “live vanuit Londen”. Jawel, dit is een echte boerderij, recht in de Londonse ‘East End’. Kom en ontdek Hackney City Farm, en boerderij in hartje Londen."

de Boer: "Welkom bij een van de verborgen pareltjes van Hackney. Vele mensen komen hier de dieren bezoeken. Ze komen hier met hun kinderen, voor de ezels en andere dingen. En de kroeg is net om de hoek. Lees onze uithangborden na, want we houden ook cursussen, en vooral tijdens het weekend hebben we het over het milieu. Er zijn ongeveer 6 of 7 boerderijen verspreid over Londen, al 30 jaar lang. Het idee was om kinderen te leren over dieren, waar ons eten vandaan komt en om mensen in contact te brengen met het platteland."

de Vader: "We leven ongeveer 3 km van hier. Mijn zoon is 1,5 jaar oud, dus dit is een geweldige kans om hem in contact te brengen met dieren. We zitten hier in het stadscentrum, waar je normaal geen schapen, ezels of ganzen ziet, dus dit is een unieke kans voor hem. Het is enorm leuk om de dieren vrij te zien rondlopen en niet opgesloten in een hok. Het is gratis, dus dat is ook mooi meegenomen. Het is gewoon een prettige omgeving en heel kindvriendelijk."

Andrea: "Dit is alles voor vandaag, live vanuit Hackney City Farm. Tot volgende week!"