Ontdek Londen - Brick Lane

Expedia is een online serie gestart waarin Oost-Londense bezienswaardigheden worden belicht. In deze video presenteren we Brick Lane Market, een afgelegen straat in het oosten van Londen, waar alles te vinden is van Ethiopische gerechten tot aan Italiaanse koffie, kunst, Indiase thee en traditioneel Brits gebak.

Voeg deze video dan aan je site toe:

Felix: "Hallo en hartelijk welkom vanuit Londen met ons eerste deel uit de Over Expedia reeks. Over enkele weken strijkt hier in het oostelijke stadsdeel het grootse sportevenement ter wereld neer en daarom verkennen we even de beste plekjes in de Londense East End, waarbij we beginnen met Brick Lane en Brick Lane Market. Hier voor me heb ik een bakje met gehaktballen, curry, rijst en aardappeltjes, recht uit de pan van het Halalstalletje. Verrukkelijk! En als toetje heb ik hier een geweldige kaastaart met aardbeien. Onbeschrijflijk lekker!"

King of the coconut: "Het is denk ik één van de weinige plekjes in Londen waar je nog echt een “London thing” vindt: die unieke energie en bruisende sfeer. De buurt zelf is nu een kleurvolle, diverse wijk met artiesten, muzikanten, beeldhouwers en filmmakers. En die diversiteit symboliseert ook een beetje hoe Londen als stad aanvoelt, het is zo veelzijdig, zo veel dingen die je kunt doen."

Hairstylist: "Dus hier knippen wij het haar in Brick Lance bij Vibe cuts, net aan de Vibe bar. Het voelt wel aan dat het nu meer de regeltjes volgt, maar het is nog altijd lekker cool en trendy. En je voelt ook echt het vooruitstrevend culturele gedachtegoed achter alles wat je ziet, zoals dit outdoor kapsalon, bijvoorbeeld, dus ik denk wel dat het nog altijd heel hip is."

Felix: "Dat is alles voor vandaag - live vanuit Bricklane in London. Volgende week zijn we er terug. Cheers en Bye Bye."