vakantie

CHOCOLADEVERSLAVING? EXPEDIA.NL KOMT MET TOP-10 BESTEMMINGEN VOOR CHOCOLADELIEFHEBBERS

Internationale Chocolade Dag mooie gelegenheid om nieuwe plekken te ontdekken en te genieten van ‘s werelds meest geliefde zoetigheid

Amsterdam, 14 september 2015 - Het is geen geheim dat de smaak van chocolade geldt als één van de meest geliefde op aarde. Wat begon als onderdeel van de cultuur van de Azteken en de Maya’s in Mexico, groeide dankzij de industriële revolutie en de toevoeging van melk en suiker uit tot een massaproduct. Tot op de dag van vandaag is het bruine goedje de favoriete verslaving van miljoenen mensen.

 

EXPEDIA HELPT GAY PRIDE-BEZOEKERS MET PRAKTISCHE INFORMATIE EN (ON)BEKENDE HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Amsterdam, 24 juli 2015 - Amsterdam is traditioneel een belangrijke bestemming voor homo’s en lesbiennes van over de hele wereld. Vanaf aanstaande zaterdag (25 juli) stroomt onze hoofdstad weer vol met bezoekers van het jaarlijkse ‘regenboogfeest’ bij uitstek: de Gay Pride en de afsluitende botenparade, de Canal Parade, waar jaarlijks honderdduizenden nationale en internationale bezoekers op afkomen.

 

HALFJAARLIJKSE VLIEGREISTRENDS 2015: PRIJSDALING VLIEGTICKETS ZET VERDER DOOR; TWEEDE HELFT 2015 OPTIMALE TIJD OM TE REIZEN

Expedia en Airlines Reporting Corporation (ARC): gemiddelde ticketprijs in Europa daalt, besparingen door pakketreizen nemen toe, VS blijven populairste bestemming voor Nederlanders

Amsterdam, 15 juli 2015 - Voor Nederlanders en overige reizigers wereldwijd is de tweede helft van 2015 een optimale tijd om de wereld te verkennen. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Travel Check-Up: Air Travel Trends 2015’ van Expedia.nl, onderdeel van Expedia Inc., één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties, in samenwerking met de Airlines Reporting Corporation(ARC).

 

EXPEDIA: ZWAKKE EURO TREKT MEER BRITSE, AMERIKAANSE EN CANADESE BEZOEKERS NAAR KONINGSDAG IN AMSTERDAM

Nederlanders die drukte vermijden of lang weekend weg willen kiezen voor Europese steden

Amsterdam, 24 april 2015 - Koningsdag vieren in Amsterdam is nog altijd het populairst bij Britse toeristen. Dat blijkt uit een analyse van recente boekingsgegevens van Expedia.nl, onderdeel van Expedia Inc., één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties. Opvallende trend dit jaar is de sterke procentuele toename van Amerikaanse en Canadese bezoekers van Koningsdag ten opzichte van vorig jaar. Het is goed mogelijk dat dit verband houdt met de sterke positie van de Amerikaanse dollar en Britse pond.

 

AMSTERDAM ALS PAASBESTEMMING STIJGT AAN POPULARITEIT ONDER EUROPEANEN

Wederom veel Britten in ons land tijdens Pasen

Amsterdam, 20 maart 2015 - Net als vorig jaar is de populariteit van Nederland voor een weekendje weg met Pasen gestegen. Voor de Engelsen geldt Amsterdam dit jaar zelfs als de meest favoriete Paasbestemming. Naast de Engelsen zijn het vooral Ieren, Spanjaarden, Italianen en Oostenrijkers die Pasen in ons land zullen doorbrengen. Onze hoofdstad geldt daarbij als favoriete Nederlandse bestemming voor onze mede-Europeanen. Dit blijkt uit data van Expedia, één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties.