René Nieuwmans

René Nieuwmans

René Nieuwmans

René werkt sinds september 2011 bij Expedia als Senior Commercial Manager op de Trading Desk Frankrijk, Nederland en België, waar hij verantwoordelijk is voor de diverse marketing-kanalen, Destination Management en hij uiteraard nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Expedia.nl.

Mijn mooiste reis

Als ik hier iets mis in Londen, dan is het wel de winter zoals ik die jarenlang in het Hoge Noorden heb mogen beleven. Een strakblauwe lucht, de sneeuw krakend onder je schoenen, frisse lucht en dan de oorverdovende stilte… En als je dan om je heen kijkt, realiseer je jezelf dat je eigenlijk maar een heel nietig wezentje bent op deze aarde. Heerlijk om even tot bezinning komen.

René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux

René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux

René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux

René werkt sinds september 2011 bij Expedia in Londen. Eerst als Senior Commercial Manager in de de Trading Desk voor Frankrijk, Nederland en België en sinds 2 jaar als Head of Commercial voor de Benelux in de Central Europe Trading Desk. Hij is verantwoordelijk voor de P&L van Expedia.nl en Expedia.be en is dus nauw betrokken bij de prestaties van de diverse marketingkanalen en de ontwikkeling van deze twee Exepedia websites. Daarnaast is hij het contact voor de pers en geeft hij regelmatig presentaties in Nederland. Hij rapporteert direct aan Andreas Nau, de Managing Director van de Trading Desk.