reizen

Naast Rio meer zien van Zuid-Amerika? Expedia komt met 10 verborgen bestemmingen om te ontdekken

Bezoek aan Rio de Janeiro biedt mooie kans om nog meer van Zuid-Amerika te zien

Amsterdam -  Van 5 tot en met 21 augustus staat de Braziliaanse stad Rio de Janeiro geheel in het teken van ‘s werelds bekendste zomerspelen. Ook onze Nederlandse atleten zullen onder toeziend oog van het beroemde beeld van Christus op de Corcovado-berg strijden om de medailles. Hoewel Rio één van de meest favoriete bestemmingen is om te bezoeken in Zuid-Amerika, heeft Expedia, ‘s werelds grootste online reisorganisatie, tien andere, meer verborgen bestemmingen op een rij gezet. Hiermee kunnen reizigers nog meer uit hun reis halen door Zuid-Amerika deze zomer of inspiratie opdoen voor een volgende reis naar dit veelzijdige continent.  

MEER DAN KWART NEDERLANDERS ONTSPANT MET SPORTEN TIJDENS VAKANTIE

Yoga op vakantie in opkomst

Amsterdam, 14 januari 2016 - Meer dan een kwart (27 procent) van de Nederlanders zegt dat sporten voor hen één van de beste manieren is om te ontspannen tijdens de vakantie. Dit geldt met name voor mannen (32 procent) en minder voor vrouwen (22 procent). In totaal sport 65 procent van de Nederlanders tijdens hun vakantie. Daarmee scoort ons land iets hoger dan het Europese gemiddelde van 61 procent. Dit blijkt uit een onderzoek van Expedia, één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties, onder 6.000 Europese vakantiegangers, waaronder 500 Nederlanders.

Lees meer over:

VIJF ALTERNATIEVE STEDENTRIPS DIE JE ZULLEN VERRASSEN

Nieuwe bestemmingen voor een weekend of midweek weg geven reizigers meer opties

Amsterdam, 22 december 2015 - We zijn alweer aanbeland in de maand december, naast de zomermaanden dé vakantiemaand bij uitstek. In afwachting van de gezellige dagen rond de kerst en jaarwisseling zijn veel mensen van plan toffe uitstapjes naar het buitenland te maken. Even lekker een weekend of midweek weg. Je komt vrijwel automatisch uit bij populaire steden als Londen, Barcelona en Amsterdam. Maar zou het niet leuk zijn wanneer je als een ware ontdekkingsreiziger een wat minder toeristische bestemming tot jouw favoriet maakt?

EVEN GEEN NEDERLANDERS OP VAKANTIE TEGENKOMEN DEZE KERST? INDIA EN IJSLAND ZIJN DAN DE BESTE BESTEMMINGEN

Expedia geeft inzicht in beste vakantiebestemmingen voor wie deze kerst het liefst zo min mogelijk landgenoten tegen het lijf loopt

Amsterdam, 18 december 2015 – Daar waar sommige Nederlanders het prettig vinden om landgenoten tegen het lijf te lopen tijdens hun vakantie, hebben anderen dit liever niet. Expedia, één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties, heeft daarom een overzicht gemaakt van landen waarvan de grote steden populair zijn onder Europese reizigers, maar die in verhouding veel minder vaak bezocht worden door Nederlanders. India en IJsland zijn volgens dit overzicht de bestemmingen waar je als Nederlander de minste kans hebt een landgenoot tegen te komen tijdens de aankomende kerstperiode. Het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn daarentegen juist populaire bestemmingen onder Nederlanders tijdens en rondom de aanstaande kerst. 

EXPEDIA LID VAN ANVR EN CALAMITEITENFONDS

Expedia biedt uitgebreide dekking op samengestelde pakketreizen 

Amsterdam, 17 december 2015Expedia, één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties, is sinds vandaag lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en het Calamiteitenfonds. Het ANVR-lidmaatschap betekent dat op reizen die worden aangeboden op www.expedia.nl de ANVR Reis- en Boekingsvoorwaarden van toepassing zijn. Daarnaast vallen de samengestelde pakketreizen vanaf nu onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Met deze lidmaatschappen verkrijgt Expedia een belangrijk keurmerk voor de Nederlandse markt. 

Lees meer over: