reistips

Tips om zo veel mogelijk te genieten van je vakantiegeld

Bij Expedia hebben we allemaal een passie voor reizen, maar ons recente onderzoek naar hoe mensen vakantie vieren toont aan dat slechte planning en financiële zorgen het voor sommige mensen lastig maakt vakantie te nemen, of het moeilijk maakt om tijdens de vakantie de zorgen helemaal achter zich te laten.

Daarom een paar tips die ervoor zorgen dat je toch volop kunt genieten van  je jaarlijkse vakantiegeld.

Tips om geld te besparen:

1) Boek zo vroeg mogelijk – in de meeste gevallen lopen de prijzen van vluchten op naarmate de vertrekdatum in zicht komt.  

2) Abonneer je op nieuwsbrieven met lastminute deals en speciale aanbiedingen. Ook op Facebook zijn vaak deals te vinden.

René Nieuwmans

René Nieuwmans

René werkt sinds september 2011 bij Expedia als Senior Commercial Manager op de Trading Desk Frankrijk, Nederland en België, waar hij verantwoordelijk is voor de diverse marketing-kanalen, Destination Management en hij uiteraard nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Expedia.nl.

Mijn mooiste reis

Als ik hier iets mis in Londen, dan is het wel de winter zoals ik die jarenlang in het Hoge Noorden heb mogen beleven. Een strakblauwe lucht, de sneeuw krakend onder je schoenen, frisse lucht en dan de oorverdovende stilte… En als je dan om je heen kijkt, realiseer je jezelf dat je eigenlijk maar een heel nietig wezentje bent op deze aarde. Heerlijk om even tot bezinning komen.