Reisadvies en Tips

Voor reisadvies en ideeën van experts en nieuws over gebeurtenissen in de reiswereld die van invloed kunnen zijn voor uw reis.

Viva la carnaval! De vijf beste plekken in de wereld om carnaval te vieren

Nog maar een paar weken en dan breekt het verkleedfestijn weer los in ons land:carnaval! Dit feest wordt echter niet alleen in Nederland gevierd, maar op heel veel verschillende plekken in de hele wereld. Expedia heeft de vijf  beste plekken en tips voor je op een rijtje gezet.

Venetië

Neem je Valentijn mee naar vijf bijzondere plekken in Europa

Neem je Valentijn mee naar vijf bijzondere plekken in Europa
 
 
 
Uit onderzoek blijkt dat een weekendje weg het meest gewaardeerde Valentijnscadeau is, dus neem jij je geliefde mee naar een prachtige Europese stad, maar willen jullie eens iets anders dan elkaars hand vasthouden boven op de Eiffeltoren? Expedia.nl verzamelde vijf Valentijnstips op romantische plekken in Europese steden die niet direct voor de hand liggen.
 
 
London
De bubblebad bioscoop
Als er een gelegenheid is om de romantiek te laten opbloeien is het wel tijdens een uitstapje met je geliefde in een warm bad. Denk aan een fantastisch panoramisch uitzicht over Londen, terwijl je naar een romantische film kijkt in de hottub.

Blogtrip Brainy Days: Deserted but fascinating themepark

Blogtrip Brainy Days: Deserted but fascinating themepark

 

De zaterdag begon vroeg, heel vroeg.  Expedia had geregeld dat we een foto tour door het Spreepark kregen, een attractiepark uit 1969 en toentertijd het enige attractiepark in Oost-Duitsland. Spreepark is sinds 2002 failliet en gesloten, waarbij het dus lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan. Alle attracties zijn verroest, het reuzenrad beweegt en kraakt met de wind, alle kleuren zijn verdwenen. Al het leuke, gezellige van een pretpark heeft plaats gemaakt voor een akelige stilte. Echt een aanrader als je in Berlijn bent! Via  Go2Know kun je deze tours regelen.

Lees hier de blog op Brainy Days