Pers

Hier vind je alle persberichten, presentaties, corporate informatie en de contactgegevens van ons pr-bureau in Nederland.

EEN REIS OM DE WERELD IN 8 GAY PRIDES

Expedia onthult acht topbestemmingen om de lokale Gay Pride bij te wonen

Amsterdam, 4 augustus 2017– Hoewel geen enkele Gay Pride het kan afleggen tegen onze eigen Canal Pride, vroeg Expedia voorafgaand aan de 22ste editie aan 8 Pride-experts welke internationale Gay Prides we zeker niet mogen missen. Het resulteerde in het volgende lijstje: een ware reis om de wereld in 8 Gay Prides.

 

Onderzoek Expedia: Nederlanders wereldwijd minst bereid salaris in te leveren voor extra vakantiedagen

  • Nederlanders zijn ontevreden met het aantal vakantiedagen per jaar;
  • Voor één extra vakantiedag zijn Nederlanders bereid een week alcohol of seks op te gevenNederlanders zijn ontevreden met het aantal vakantiedagen per jaar;
Amsterdam – Ondanks dat Nederlanders gemiddeld 25 vakantiedagen per jaar krijgen, heeft bijna de helft van hen (45 procent) het gevoel dat ze eigenlijk te weinig vakantietijd heeft. De bereidheid om salaris in te leveren voor extra vakantiedagen is echter met vier procent het laagste wereldwijd. Daarentegen zijn Nederlanders wel bereid een week alcohol of seks op te geven voor één extra vakantiedag.

Reistrends 2017: reizigers boeken voordeligste vakantie op een zondag in januari

Expedia en Airlines Reporting Corporation (ARC) geven vijf praktische tips om volgend jaar zo voordelig mogelijk op reis te gaan 

Onderzoek Expedia: Nederlandse millennials geven meer om de reisbestemming dan om de reiskosten

Millennials zoeken op verschillende manieren naar hun ultieme reis, waarbij vrienden, familie en social media een zeer invloedrijke bron zijn

Op spokenjacht in Engeland: zes hotels voor een heerlijke griezeltrip

Halloween is al jaren een populair feest in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, maar ook in ons land wordt het feest elk jaar populairder. Op Halloween mogen leerlingen vaak verkleed naar school en steeds vaker trekken ze er ’s avonds ook op uit voor allerlei ‘trick or treat’-tripjes.

 

Ben je stiekem jaloers op die kinderlijke hang naar avontuur? Waarom ga je dan niet gewoon zelf op een Halloween-tripje! De Verenigde Staten zijn een logische keuze, maar het kan ook veel dichter bij huis. In Engeland heeft elk manor house wel zijn eigen huisgeest en ook veel hotels hebben een ‘spooky’ verleden. Expedia.nl selecteerde zes Britse hotels met een duister kantje. Durf jij het aan er de nacht door te brengen?