Pers

Hier vind je alle persberichten, presentaties, corporate informatie en de contactgegevens van ons pr-bureau in Nederland.

Nederlander verdraagzaam op strandvakantie

Nederlanders storen zich nauwelijks aan anderen en behoren tot de meest onbevreesde reizigers ter wereld

Expedia-onderzoek: Nederlanders zijn de beste vakantiespaarders

Bijna 90 procent spaart hele vakantiebudget vooraf  

Amsterdam, 14 juni 2014 
- Nederlanders zijn één van de meest actieve spaarders voor vakanties ter wereld. Maar liefst 87 procent van de Nederlanders spaart zijn gehele vakantie vooruit; dat is meer dan in menig ander land. In andere landen worden vakanties veel vaker achteraf betaald. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek in opdracht van Expedia.nl, ‘s werelds grootste full-service online reisbureau. In het onderzoek werd gekeken naar de manier waarop consumenten uit 24 verschillende landen met geld omgaan in aanloop naar hun vakantie. Het onderzoek werd uitgevoerd onder ruim 11.000 consumenten uit 24 verschillende landen.

Op vakantie gaan kost geld

Expedia's tips voor Oranjefans in brazilië

Expedia's tips voor Oranjefans in brazilië

Nederlands elftal bereidt zich, net als de Oranjefans, voor op het WK

Amsterdam, 23 mei 2014
 - Het WK is in aantocht en we tellen de nachtjes al af. De deelnemende selecties zijn inmiddels bij elkaar gekomen om de laatste voorbereidingen te treffen. Het is nu ook tijd voor Oranje supporters om zich voor te bereiden. Mocht je dus nog richting Brazilië gaan om het festijn mee te maken en om andere hotspots te bezoeken, dan heeft Expedia.nl, online reisbureau en lokaal en wereldwijd expert op het gebied van reizen, de vijf beste tips op een rijtje gezet, zodat ook reizigers zich net als de spelers goed kunnen voorbereiden op het WK.

ONDERZOEK: Nederlander meest relaxte vakantieganger ter wereld

Nederlander checkt zelden werkmail en krijgt de steun van zijn baas 

Tien grootste reistrends van 2014

Mobiel wordt reispartner en Nederlanders dromen van Indonesië

Amsterdam,  16 januari 2014 - Expedia.nl, online reisbureau en lokaal en wereldwijd expert op het gebied van reizen, signaleert tien reistrends die de reisbranche in 2014 zullen beïnvloeden.

1. Mobiel wordt persoonlijke reispartner

Lees meer over: