Pers

Hier vind je alle persberichten, presentaties, corporate informatie en de contactgegevens van ons pr-bureau in Nederland.

Expedia laat reizigers met 10 verborgen bestemmingen de échte Verenigde Staten ontdekken

Samen met lokale travel experts laat Expedia reizigers alternatieve bestemmingen in de VS ontdekken, inclusief de ‘swing states’ die de overwinning van de Republikeinen of Democraten in de huidige verkiezingsstrijd kunnen bepalen

Londen, Amsterdam en Parijs meest bezochte shopbestemmingen onder Nederlanders

Amsterdam - Nederlanders reizen het meeste af naar Londen, Amsterdam en Parijs om te shoppen. Naast de Spanjaarden winkelen Nederlanders het meest van alle Europeanen op vakantie. Daarentegen geven Nederlanders naast de Denen het minste geld uit aan vakantieaankopen. Dat blijkt uit Europees shoppingonderzoek van Expedia, 's werelds grootste full-service online reisbureau. Als het gaat om de shopbestemmingen die Nederlanders het liefste bezoeken, staan naast Londen ook Milaan en New York hoog genoteerd op de lijst. Niet vreemd, gekeken naar de populaire ‘Fashion Weeks’ in deze steden.

New York Europese topfavoriet voor stedentrip tijdens herfstvakantie

Boedapest opvallende stijger onder Nederlanders voor stedentrip tijdens de herfstperiode

Amsterdam - 2016 - Nu de zomervakantie op zijn einde loopt, kijken veel Nederlanders al uit naar het eerstvolgende vakantiemoment: de herfstvakantie. New York is onder Nederlanders én onder vele mede-Europeanen de populairste vakantiebestemming voor deze periode. Naast New York brengen Nederlanders hun herfstvakantie dit jaar het liefst door in Bali en Rome. Opvallend is dat Boedapest het meest is toegenomen in populariteit onder de Nederlandse reiziger ten opzichte van dezelfde herfstperiode vorig jaar. Dit blijkt uit de data van Expedia, 's werelds grootste full-service online reisbureau.

Naast Rio meer zien van Zuid-Amerika? Expedia komt met 10 verborgen bestemmingen om te ontdekken

Bezoek aan Rio de Janeiro biedt mooie kans om nog meer van Zuid-Amerika te zien

Amsterdam -  Van 5 tot en met 21 augustus staat de Braziliaanse stad Rio de Janeiro geheel in het teken van ‘s werelds bekendste zomerspelen. Ook onze Nederlandse atleten zullen onder toeziend oog van het beroemde beeld van Christus op de Corcovado-berg strijden om de medailles. Hoewel Rio één van de meest favoriete bestemmingen is om te bezoeken in Zuid-Amerika, heeft Expedia, ‘s werelds grootste online reisorganisatie, tien andere, meer verborgen bestemmingen op een rij gezet. Hiermee kunnen reizigers nog meer uit hun reis halen door Zuid-Amerika deze zomer of inspiratie opdoen voor een volgende reis naar dit veelzijdige continent.  

Onderzoek Expedia: Nederlanders Europees koploper ‘Speedo-stijl’ op het strand deze zomer

Nederlanders comfortabel met topless en naakte strandgangers; 1 op de 4 Nederlandse reizigers overweegt seks op het strand; ‘niets doen’ favoriete strandactiviteit

Amsterdam - Nederlandse reizigers dragen het meest ‘Speedo-stijl’ zwemkleding tijdens hun strandvakantie in vergelijking met andere Europeanen. Daarnaast zijn we comfortabel met topless en naakte strandgangers en overweegt één op de vier seks op het strand. We gaan vooral op strandvakantie om tot rust te komen, geven daar relatief weinig geld aan uit en blijven daarmee naam houden als spaarzaam volk. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Flip Flop Report’ van Expedia.nl, ‘s werelds grootste full-service online reisorganisatie, in samenwerking met Northstar. 

1