Pers

Hier vind je alle persberichten, presentaties, corporate informatie en de contactgegevens van ons pr-bureau in Nederland.

EXPEDIA PIONEER KOMT NA JAAR LANG RONDREIZEN IN NEDERLAND MET TOP-5 VAN BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Expedia Pioneer Daisy geeft vijf hoogtepunten van haar reis in eigen land

Amsterdam, 9 november 2015 - Daisy Scholte reisde in opdracht van  Expedia een jaar lang dagelijks door Nederland om bekende en onbekende plekken van ons land te ontdekken en beschrijven. In haar reisjaar - dat startte in september vorig jaar - bezocht ze meer dan 100 bestemmingen en ontdekte ze als lokale expert de'verborgen'Nederlandse toplocaties, van Groningen tot Maastricht en van Middelburg tot Nijmegen. Daisy (30) beschreef deze hoogtepunten tijdens haar reis als Nederlandse Expedia Pioneer om Nederlanders te inspireren en te laten genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft. Haar reisjaar door Nederland heeft geleid tot een top-5 van bijzondere bestemmingen.

CHOCOLADEVERSLAVING? EXPEDIA.NL KOMT MET TOP-10 BESTEMMINGEN VOOR CHOCOLADELIEFHEBBERS

Internationale Chocolade Dag mooie gelegenheid om nieuwe plekken te ontdekken en te genieten van ‘s werelds meest geliefde zoetigheid

Amsterdam, 14 september 2015 - Het is geen geheim dat de smaak van chocolade geldt als één van de meest geliefde op aarde. Wat begon als onderdeel van de cultuur van de Azteken en de Maya’s in Mexico, groeide dankzij de industriële revolutie en de toevoeging van melk en suiker uit tot een massaproduct. Tot op de dag van vandaag is het bruine goedje de favoriete verslaving van miljoenen mensen.

 

EXPEDIA HELPT GAY PRIDE-BEZOEKERS MET PRAKTISCHE INFORMATIE EN (ON)BEKENDE HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Amsterdam, 24 juli 2015 - Amsterdam is traditioneel een belangrijke bestemming voor homo’s en lesbiennes van over de hele wereld. Vanaf aanstaande zaterdag (25 juli) stroomt onze hoofdstad weer vol met bezoekers van het jaarlijkse ‘regenboogfeest’ bij uitstek: de Gay Pride en de afsluitende botenparade, de Canal Parade, waar jaarlijks honderdduizenden nationale en internationale bezoekers op afkomen.

 

HALFJAARLIJKSE VLIEGREISTRENDS 2015: PRIJSDALING VLIEGTICKETS ZET VERDER DOOR; TWEEDE HELFT 2015 OPTIMALE TIJD OM TE REIZEN

Expedia en Airlines Reporting Corporation (ARC): gemiddelde ticketprijs in Europa daalt, besparingen door pakketreizen nemen toe, VS blijven populairste bestemming voor Nederlanders

Amsterdam, 15 juli 2015 - Voor Nederlanders en overige reizigers wereldwijd is de tweede helft van 2015 een optimale tijd om de wereld te verkennen. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Travel Check-Up: Air Travel Trends 2015’ van Expedia.nl, onderdeel van Expedia Inc., één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties, in samenwerking met de Airlines Reporting Corporation(ARC).

 

EXPEDIA: ZWAKKE EURO TREKT MEER BRITSE, AMERIKAANSE EN CANADESE BEZOEKERS NAAR KONINGSDAG IN AMSTERDAM

Nederlanders die drukte vermijden of lang weekend weg willen kiezen voor Europese steden

Amsterdam, 24 april 2015 - Koningsdag vieren in Amsterdam is nog altijd het populairst bij Britse toeristen. Dat blijkt uit een analyse van recente boekingsgegevens van Expedia.nl, onderdeel van Expedia Inc., één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties. Opvallende trend dit jaar is de sterke procentuele toename van Amerikaanse en Canadese bezoekers van Koningsdag ten opzichte van vorig jaar. Het is goed mogelijk dat dit verband houdt met de sterke positie van de Amerikaanse dollar en Britse pond.