Pers

Hier vind je alle persberichten, presentaties, corporate informatie en de contactgegevens van ons pr-bureau in Nederland.

Onderzoek Expedia: Nederlanders Europees koploper ‘Speedo-stijl’ op het strand deze zomer

Nederlanders comfortabel met topless en naakte strandgangers; 1 op de 4 Nederlandse reizigers overweegt seks op het strand; ‘niets doen’ favoriete strandactiviteit

Amsterdam - Nederlandse reizigers dragen het meest ‘Speedo-stijl’ zwemkleding tijdens hun strandvakantie in vergelijking met andere Europeanen. Daarnaast zijn we comfortabel met topless en naakte strandgangers en overweegt één op de vier seks op het strand. We gaan vooral op strandvakantie om tot rust te komen, geven daar relatief weinig geld aan uit en blijven daarmee naam houden als spaarzaam volk. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Flip Flop Report’ van Expedia.nl, ‘s werelds grootste full-service online reisorganisatie, in samenwerking met Northstar. 

Expedia voegt treinreizen toe aan reisaanbod

Vanaf de herfst mogelijk om in Groot-Brittannië bij Expedia treinreizen te boeken; in de toekomst uitrol naar andere landen

Amsterdam - Expedia, ‘s werelds grootste full-service online reisorganisatie, gaat vanaf komende herfst via zijn website Expedia.co.uk treinreizen aanbieden voor reizigers in Groot-Brittannië. In samenwerking met SilverRail, de Association of Train Operating Companies en de Rail Delivery Group, zijn Britse Expedia-klanten binnenkort in staat om naast de bestaande reismogelijkheden ook treinreizen te boeken.

Lees meer over:

Reisgedrag millennials: ‘likes’ scoren met vakantiefoto’s net zo belangrijk als de reiservaring zelf

Amsterdam - Millennials vinden enthousiaste reacties van vrienden op vakantiefoto’s net zo belangrijk als de reiservaring zelf. Reizen wordt onder deze ‘digital native’-generatie belangrijker geacht dan het bezit van een eigen huis en auto. Ze oriënteren zich continue op reismogelijkheden, willen graag een authentieke reiservaring en leven zoals de lokale bevolking leeft. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Millennial Traveller Report’ van Expedia, één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties, in samenwerking met Future Foundation. Dit onderzoek geeft inzicht in de reistrends en het reisgedrag van de millennials, een generatie die geboren is tussen 1981 en 2000. 

 

Lees meer over:

Expedia stelt reizigers in staat te ‘reizen met punten’

Nieuwe functionaliteit maakt het eenvoudiger om Expedia+ punten te verzilveren 
 

Amsterdam - Expedia.nl, een van ‘s werelds grootste online reisorganisaties, kondigt vandaag een nieuwe functionaliteit aan die Expedia+ leden in staat stelt punten in te wisselen voor het boeken van hotelovernachtingen. Expedia+ is het loyaliteitsprogramma van Expedia, waarmee reizigers punten kunnen verzamelen voor korting op hun volgende reis.
 

Ontsnappen aan de EK-gekte in Frankrijk? Expedia.nl komt met top 10 alternatieve Franse bestemmingen

Amsterdam – Het Europees kampioenschap (EK) voetbal in Frankrijk is inmiddels in volle gang, dit keer helaas zonder ons eigen Oranje. Nu Nederland niet mee doet, ontwijken we het liefste de EK-gekte in de Franse steden. Toch is het EK voetbal geen reden om Frankrijk te mijden deze maanden. Expedia.nl komt met een top 10 alternatieve bestemmingen in Frankrijk voor de reizigers die géén voetbalfans willen tegenkomen, maar juist in alle rust willen genieten van de Franse wijnen, cultuur en zon. 

 

Top 10 alternatieve niet-EK-bestemmingen in Frankrijk