Pers

Hier vind je alle persberichten, presentaties, corporate informatie en de contactgegevens van ons pr-bureau in Nederland.

Reisgedrag millennials: ‘likes’ scoren met vakantiefoto’s net zo belangrijk als de reiservaring zelf

Amsterdam - Millennials vinden enthousiaste reacties van vrienden op vakantiefoto’s net zo belangrijk als de reiservaring zelf. Reizen wordt onder deze ‘digital native’-generatie belangrijker geacht dan het bezit van een eigen huis en auto. Ze oriënteren zich continue op reismogelijkheden, willen graag een authentieke reiservaring en leven zoals de lokale bevolking leeft. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Millennial Traveller Report’ van Expedia, één van ‘s werelds grootste full-service online reisorganisaties, in samenwerking met Future Foundation. Dit onderzoek geeft inzicht in de reistrends en het reisgedrag van de millennials, een generatie die geboren is tussen 1981 en 2000. 

 

Lees meer over:

Expedia stelt reizigers in staat te ‘reizen met punten’

Nieuwe functionaliteit maakt het eenvoudiger om Expedia+ punten te verzilveren 
 

Amsterdam - Expedia.nl, een van ‘s werelds grootste online reisorganisaties, kondigt vandaag een nieuwe functionaliteit aan die Expedia+ leden in staat stelt punten in te wisselen voor het boeken van hotelovernachtingen. Expedia+ is het loyaliteitsprogramma van Expedia, waarmee reizigers punten kunnen verzamelen voor korting op hun volgende reis.
 

Ontsnappen aan de EK-gekte in Frankrijk? Expedia.nl komt met top 10 alternatieve Franse bestemmingen

Amsterdam – Het Europees kampioenschap (EK) voetbal in Frankrijk is inmiddels in volle gang, dit keer helaas zonder ons eigen Oranje. Nu Nederland niet mee doet, ontwijken we het liefste de EK-gekte in de Franse steden. Toch is het EK voetbal geen reden om Frankrijk te mijden deze maanden. Expedia.nl komt met een top 10 alternatieve bestemmingen in Frankrijk voor de reizigers die géén voetbalfans willen tegenkomen, maar juist in alle rust willen genieten van de Franse wijnen, cultuur en zon. 

 

Top 10 alternatieve niet-EK-bestemmingen in Frankrijk 
 

Vliegreistrends 2016: reizigers vinden goedkoopste vliegtickets 140 dagen voor vertrek

Expedia en Airlines Reporting Corporation (ARC) concluderen: op voorhand boeken voordeliger dan last-minute deals; ticketprijzen blijven dalen in 2016; combinatie van vlucht en hotel levert besparing op

 

Rome, Parijs en Madrid favoriete ‘food’-bestemmingen van Nederlanders

Kwaliteit van eten van invloed op keuze reisbestemming Nederlanders; Nederlandse reiziger op culinair gebied avontuurlijker dan andere Europeanen zoals Belgen, Britten en Finnen  

Amsterdam - Rome, Parijs en Madrid zijn de favoriete ‘food’-bestemmingen van Nederlandse reizigers. Eén op drie Nederlanders (33 procent) onderzoekt vóór vertrek waar hij of zij op de vakantiebestemming lekker kan eten. Meer dan de helft van de Nederlanders (59 procent) geeft aan dat deze zoektocht van invloed is op de uiteindelijke hotelkeuze. Dat blijkt uit onderzoek van Expedia, één van 's werelds grootste full-service online reisbureaus, naar de invloed van eten op het kiezen van een reisbestemming.  

Lees meer over: