Pers

Hier vind je alle persberichten, presentaties, corporate informatie en de contactgegevens van ons pr-bureau in Nederland.

ONDERZOEK: Nederlander meest relaxte vakantieganger ter wereld

Nederlander checkt zelden werkmail en krijgt de steun van zijn baas 

Tien grootste reistrends van 2014

Mobiel wordt reispartner en Nederlanders dromen van Indonesië

Amsterdam,  16 januari 2014 - Expedia.nl, online reisbureau en lokaal en wereldwijd expert op het gebied van reizen, signaleert tien reistrends die de reisbranche in 2014 zullen beïnvloeden.

1. Mobiel wordt persoonlijke reispartner

Lees meer over:

Zoektocht naar hotels in Braziliaanse speelsteden Nederlands elftal komt op gang

Italianen lijken het liefst naar Brazilië te willen reizen

Amsterdam, 10 december 2013 
– Nu afgelopen vrijdag de tegenspelers van het Nederlands elftal voor het WK in Brazilië in 2014 bekend zijn gemaakt, gaan Oranje supporters massaal op zoek naar hotels in Salvador, Porto Alegre en Sao Paulo, waar Oranje zal spelen tijdens het WK tegen Spanje, Australië en Chili. In het afgelopen weekend steeg het aantal zoekopdrachten voor de drie speelsteden van het Nederlands elftal met maar liefst 3063 procent in vergelijking met het gemiddeld aantal zoekopdrachten in deze steden in de 25 dagen voor de loting. Dit blijkt uit een analyse van de zoekopdrachten op Expedia.nl, het online reisbureau en lokaal en wereldwijd expert op het gebied van reizen.

Londen overtuigend favoriet bij Nederlander voor feestdagen

Met 95 procent meer boekingen dan vorig jaar absolute nummer 1 bestemming tijdens kerst en oud en nieuw



Amsterdam, 9 december 
- Met 95 procent meer boekingen in vergelijking met vorig jaar staat Londen dit jaar overtuigend op nummer 1 als het gaat om de populairste bestemmingen rond de feestdagen. Nederlanders kiezen voor het tweede jaar op rij voor Londen tijdens deze vakantieperiode. Dit blijkt uit de boekingsgegevens van  Expedia.nl, online reisbureau en lokaal en wereldwijd expert op het gebied van reizen.



Amsterdam blijvend populair onder Europeanen

Top 10 koudste vakantiebestemmingen ter wereld

Amsterdam, 6 november 2013 - Mensen die niet genoeg kunnen krijgen van de gezelligheid in de koude winterperiode met warme chocomelk en wandelingen door de sneeuw, kunnen het hele jaar door op vakantie in Davos in Zwitserland of Reykjavik in IJsland. Dit zijn de vakantiebestemmingen met de laagste gemiddelde jaartemperatuur. Dit blijkt uit onderzoek van  Expedia.nl, online reisbureau en lokaal en wereldwijd expert op het gebied van reizen, waarbij bijna 250 vakantiebestemmingen met elkaar werden vergeleken.



Het hele jaar door fris