Duane Ward, Head of Transport Management

Duane Ward, Head of Transport Management Benelux

Duane Ward Duane begon zijn carriere als reisspecialist bij Expedia vijf jaar geleden op het Amerikaanse hoofdkantoor in Bellevue, Washington, als senior pricing analyst voor dynamische pakketten. Duane verhuisde echter in juli 2011 naar Amsterdam om de nieuwe positie van Head of Transport Management voor de Benelux in te vullen. Voordien leidde Duane een team van analysten die de inkomstenstroom van luchtvaartbedrijven beheerden en analytische ondersteuning boden voor de PSG transportorganisatie.

Duane rapporteert aan Frederic Mouveau, Director of Transport in Parijs, met als voornaamste doel om strategische partnerrelaties te ontwikkelen met Nederlandse en Belgische vervoersmaatschappijen en te verzekeren dat Expedia toegang heeft tot een competitief en uitgebreid aanbod.

Voordat hij bij Expedia aan de slag ging, bracht Duane zijn carrière door in de zakelijke en vakantiereissector, het Sabre GDS-systeem, en de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen American Airlines en Alaska Airlines. Hij kan bogen op uitgebreide ervaring in bijna alle aspecten van de reisindustrie, inclusief reisorganisaties, training, management, systeemontwikkeling, prijsbeleid en accountbeheer.

Duane brengt als nieuwe immigrant in Nederland en Amsterdam het meest van zijn vrije tijd door met het leren van Nederlands en het zich verdiepen in de geschiedenis en architectuur van zijn nieuwe woning.

Lees meer over: