Over Ons

Meer informatie over de mensen achter Expedia en hun persoonlijke reistips en -ervaringen.

René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux

René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux

René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux

René werkt sinds september 2011 bij Expedia in Londen. Eerst als Senior Commercial Manager in de de Trading Desk voor Frankrijk, Nederland en België en sinds 2 jaar als Head of Commercial voor de Benelux in de Central Europe Trading Desk. Hij is verantwoordelijk voor de P&L van Expedia.nl en Expedia.be en is dus nauw betrokken bij de prestaties van de diverse marketingkanalen en de ontwikkeling van deze twee Exepedia websites. Daarnaast is hij het contact voor de pers en geeft hij regelmatig presentaties in Nederland. Hij rapporteert direct aan Andreas Nau, de Managing Director van de Trading Desk.

Duane Ward, Head of Transport Management

Duane Ward, Head of Transport Management

Duane Ward, Head of Transport Management Benelux

Duane begon zijn carriere als reisspecialist bij Expedia vijf jaar geleden op het Amerikaanse hoofdkantoor in Bellevue, Washington, als senior pricing analyst voor dynamische pakketten. Duane verhuisde echter in juli 2011 naar Amsterdam om de nieuwe positie van Head of Transport Management voor de Benelux in te vullen. Voordien leidde Duane een team van analysten die de inkomstenstroom van luchtvaartbedrijven beheerden en analytische ondersteuning boden voor de PSG transportorganisatie.

Lees meer over:

Olivier Pernoud, Director of Market Management

Olivier Pernoud, Director of Market Management

Olivier Pernoud, Director of Market Management Benelux

Olivier Pernoud is als Director of Market Management verantwoordelijk voor de groei en omzetontwikkeling van Expedia in de Benelux regio. Naast het uitzetten van de strategie bedenkt hij nieuwe zakelijke initiatieven in de lage landen.

Over Expedia NL

Expedia.nl is onderdeel van Expedia Inc. en biedt zowel zakenreizigers als vakantiegangers informatie en tools die zij nodig hebben om eenvoudig een reis te zoeken, plannen, boeken en voor te bereiden. Nederlandse reizigers kunnen elk moment van de dag de beschikbaarheid van vluchten hotels, autohuur, pakketreizen en lastminute aanbiedingen opvragen, het aanbod vergelijken en boeken. Voor een compleet overzicht geeft Expedia.nl ook de top attracties van populaire steden, actuele weervoorspellingen en plattegronden weer.

Lees meer over: