René Nieuwmans

René werkt sinds september 2011 bij Expedia als Senior Commercial Manager op de Trading Desk Frankrijk, Nederland en België, waar hij verantwoordelijk is voor de diverse marketing-kanalen, Destination Management en hij uiteraard nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Expedia.nl.

René Nieuwmans

Mijn mooiste reis

Als ik hier iets mis in Londen, dan is het wel de winter zoals ik die jarenlang in het Hoge Noorden heb mogen beleven. Een strakblauwe lucht, de sneeuw krakend onder je schoenen, frisse lucht en dan de oorverdovende stilte… En als je dan om je heen kijkt, realiseer je jezelf dat je eigenlijk maar een heel nietig wezentje bent op deze aarde. Heerlijk om even tot bezinning komen.

Als (voormalig) Lapland-expert ben ik op heel veel plekken geweest, maar het Zweedse gedeelte vlakbij het nietige Kvikkjok vind ik persoonlijk het mooiste. Je kan er schitterende sneeuwscootertochten maken door een ongeëvenaard landschap. Ga in april, dan heb je heel veel licht en normaal gesproken ook veel zon. Rustig ijsvissen, de vangst op de bbq en dan lekker relaxen in de sneeuw. En dan in de avond bijkomen in de sauna en de hottub: wat wil je nog meer?

Mijn reistips

  • Pak de avond voor vertrek in, dan kan je in de ochtend nog snel even die vergeten zaken erbij doen.
  • Nooit je paspoort in het nachtkastje van de hotelkamer leggen: je gaat het vergeten!
  • Stekers en adapters niet vergeten. Hoe vaak had ik niet de verkeerde bij me?
  • Doe een opvallende sticker op de koffer die je hebt ingecheckt, zodat je hem eenvoudig kan herkennen zodra hij op de band verschijnt
  • Zwembroek mee! Hoeveel ik er wel niet achteraf heb gekocht……