Op Je Lijf Geschreven Reizen

Lees hier wat nieuw is bij Expedia en waar we aan werken om je reiservaring te verbeteren.

Duane Ward

Duane Ward

Duane begon zijn carriere als reisspecialist bij Expedia vijf jaar geleden op het Amerikaanse hoofdkantoor in Bellevue, Washington, als senior pricing analyst voor dynamische pakketten. Duane verhuisde echter in juli 2011 naar Amsterdam om de nieuwe positie van Head of Transport Management voor de Benelux in te vullen. Voordien leidde Duane een team van analysten die de inkomstenstroom van luchtvaartbedrijven beheerden en analytische ondersteuning boden voor de PSG transportorganisatie.

Mijn mooiste reis

René Nieuwmans

René Nieuwmans

René werkt sinds september 2011 bij Expedia als Senior Commercial Manager op de Trading Desk Frankrijk, Nederland en België, waar hij verantwoordelijk is voor de diverse marketing-kanalen, Destination Management en hij uiteraard nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Expedia.nl.

Mijn mooiste reis

Als ik hier iets mis in Londen, dan is het wel de winter zoals ik die jarenlang in het Hoge Noorden heb mogen beleven. Een strakblauwe lucht, de sneeuw krakend onder je schoenen, frisse lucht en dan de oorverdovende stilte… En als je dan om je heen kijkt, realiseer je jezelf dat je eigenlijk maar een heel nietig wezentje bent op deze aarde. Heerlijk om even tot bezinning komen.

Expedia zomercommercial 2011 - Mikey's Waikiki

De tweede commercial in de zomercampagne Op je lijf geschreven reizen  geeft een kijkje op het Expedia-kantoor op 12 juni. Je krijgt een indruk van de meertalige, multiculturele sfeer en de reislustigheid van de medewerkers, waardoor zij klanten en reizigers van persoonlijk advies en tips kunnen voorzien.

 

Met deze campagne geeft Expedia een indruk van de wereld van Expedia. Zo wil Expedia klanten ervan overtuigen dat de mensen achter Expedia hun individuele behoeften begrijpen, doordat zij zelf reizigers zijn. We willen samenwerken met onze klanten om de beste mogelijkheden en oplossingen te bieden voor een onvergetelijke vakantie.

Nieuwe tv-spot Expedia - Heb je alles

Bij Expedia werken mensen vanuit de hele wereld, zij spreken diverse talen en allemaal hebben ze hetzelfde gemeen: de liefde voor reizen. De zomercampagne Op je lijf geschreven reizen focust op de mensen achter het merk en hun passie voor reizen.

 

Bij Expedia willen we samenwerken met onze klanten om de beste mogelijkheden en oplossingen te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Het doel van de campagne is om een indruk te geven van de wereld van Expedia en de mensen achter de website. We horen graag wat jullie van de commercial vinden!