Insiders' Select 2012

 

expedia-insiders-select2012.png

Expedia® Insiders' Select™

De Expedia Insiders' Select lijst is een jaarlijkse prijs voor de beste hotels ter wereld, gebaseerd op de meer dan 500.000 reviews die jaarlijks door onze reizigers worden ingediend, zijn deze 650 hotels geselecteerd om deze wereldwijde award te ontvangen. 

Deze hotels zijn door klanten van Expedia gewaardeerd als hotels die het hele jaar door uitstekende dienstverlening bieden, garant staan voor uitstekende ervaringen van gasten en waar voor hun geld bieden. Het verdienen van een plek op de Insiders' Select lijst is dan ook bewijs van hun voortdurende toewijding aan topkwaliteit.

Hoe komt een hotel terecht op de Insiders' Select lijst?

Van de 150.000 hotels die via Expedia geboekt kunnen worden, halen slechts 650 hotels de Insiders' Select lijst van 2012. De hotels die aanmerking kwamen, zijn gerangschikt op basis van een nummerieke score. Deze scores zijn volledig onafhankelijk van advertenties en partners. Alleen de hotels met de hoogste score zijn opgenomen in de Insiders' Select lijst

·         Reviews van gasten- Expedia is in het bezit van meer reviews van gasten dan enig ander online reisbureau. Onze reizigers dienen elk jaar meer dan 500.000 reviews in van hotels van over de hele wereld. Om de echtheid te waarborgen, verifieert Expedia bij elke review of degene die hem schrijft ook daadwerkelijk in de afgelopen zes maanden te gast is geweest in het hotel in kwestie. Om in aanmerking te komen voor de Expedia Insiders' Select Lijst moest een hotel een minimaal aantal reviews hebben in 2011.

·         Waar voor je geld - We hebben hotels en resorts systematisch vergeleken met andere nabijgelegen hotels met een vergelijkbare hoeveelheid sterren en voorzieningen om te zien waar je het meeste waar voor je geld krijgt.

·         Input van experts van Expedia - We hebben een uitgebreid netwerk van honderden experts op wereldwijde topbestemmingen, die ons hebben voorzien van hun mening en kennis uit de eerste hand van de beste hotels voor de bestemmingen waar zij actief zijn.

 

Top-10 Wereldwijd

1.       Marrol's Boutique Hotel, Bratislava (Slowakije)

2.       Hotel Al Codega, Venetië (Italië)

3.       Hotel Royal Corin, Costa Rica (Centraal Amerika)

4.       Hilton Garden Inn Aberdeen, Aberdeen (Schotland)

5.       Four Seasons Miami, Florida (Amerika)

6.       Madison Hotel Hamburg, (Duitsland)

7.       Element Omaha Midtown Crossing, Omaha (Noord Amerika)

8.       Sonnenalp Resort of Vail, Beaver Creek (Colorado)

9.       Taj Lands End, Mumbai (India)

10.   Mr. C Beverly Hills, (Californië, Amerika)

Het is het eerste jaar dat Expedia het consumenten mogelijk maakte hotels te zoeken die tegemoet komen aan hun specifieke behoeften, zoals een kindvriendelijk, romantisch of historisch hotel.

Rene Nieuwmans, Senior Product Manager, Expedia:"We begrijpen dat onze klanten voor elke reis andere verwachtingen hebben. Daarom laten we nu ook de Insiders' Select top hotels zien die aan verschillende wensen van verschillende consumenten voldoen.”

Via www.expedia.com/insidersselect is een volledig overzicht te vinden van de tophotels in de verschillende categorieën.