New York

EEN REIS OM DE WERELD IN 8 GAY PRIDES

Expedia onthult acht topbestemmingen om de lokale Gay Pride bij te wonen

Amsterdam, 4 augustus 2017– Hoewel geen enkele Gay Pride het kan afleggen tegen onze eigen Canal Pride, vroeg Expedia voorafgaand aan de 22ste editie aan 8 Pride-experts welke internationale Gay Prides we zeker niet mogen missen. Het resulteerde in het volgende lijstje: een ware reis om de wereld in 8 Gay Prides.

 

New York Europese topfavoriet voor stedentrip tijdens herfstvakantie

Boedapest opvallende stijger onder Nederlanders voor stedentrip tijdens de herfstperiode

Amsterdam - 2016 - Nu de zomervakantie op zijn einde loopt, kijken veel Nederlanders al uit naar het eerstvolgende vakantiemoment: de herfstvakantie. New York is onder Nederlanders én onder vele mede-Europeanen de populairste vakantiebestemming voor deze periode. Naast New York brengen Nederlanders hun herfstvakantie dit jaar het liefst door in Bali en Rome. Opvallend is dat Boedapest het meest is toegenomen in populariteit onder de Nederlandse reiziger ten opzichte van dezelfde herfstperiode vorig jaar. Dit blijkt uit de data van Expedia, 's werelds grootste full-service online reisbureau.

Economische situatie houdt Nederlanders dichtbij huis met Pasen

Eigen land populair en New York niet langer in Paas top drie

New York populairste paasbestemming onder Nederlanders

Twee Amerikaanse steden in de top drie

Amsterdam, 29 maart 2012 – Nederlanders die er dit jaar met Pasen even tussenuit willen, kiezen massaal voor de Amerikaanse steden: New York en Las Vegas. Dat blijkt uit de recente boekingsgegevens van Expedia.nl, onderdeel van Expedia Inc, lokaal en wereldwijd expert op het gebied van reizen. Ook bestemmingen met een zonnig klimaat, zoals Barcelona en Miami zijn populaire paasbestemmingen onder Nederlanders.